top of page
& borrelen
HAPJES

Buffetten

Stel zelf uw buffet samen naar uw gewenste smaak en budget. Kies uit de verschillende vis, vlees en vegetarische keuzes minimaal 3 gerechten om zo uw buffet compleet te maken. Bestellen kunt u vanaf 15 personen.

1. Salades

Kies uw saladepakket. 

€ 12,50 per persoon.

Per bestelling kan er één saladepakket gekozen worden.

  • Zeeuws buffet

  • Eigengemaakt huzarenschotel met eitje

  • Salade van tomaatjes, komkommer, uitjes en rode wijn vinaigrette

  • Zeeuws carpaccio van blauw witrund met Zeeuwse spekrolletjes en honingmosterdressing

  • Quiche met spekjes, prei, ei en boerenkaas

  • ​

  • Mediterraans buffet

  • Pastasalade met olijfjes, tuinkruiden, paprika en chorizoreepjes

  • Couscous salade met tomaat, feta, bosui, Marokkaanse kruiden

  • Komkommer zoet/zuur

  • Meloensalade met parmaham

  • ​

  • Wat de wind bracht

  • Belgische charcuterie plateau met fijne vleeswaren en paté, afgemaakt met peertjes en uiencompote

  • Salademelange met tomaat, komkommer, feta en croutons

  • Eigengemaakte huzarenschotel met eitje

2. Gerechten

Kies vervolgens minimaal 3 gerechten uit onderstaande aanvullingen om uw buffet compleet te maken.

Gerechten á € 3,50 per stuk

  • Bospaddestoelen ragout (vega)

  • Salade nicoise

  • Warme aardappelgratin

  • Warme bourguignon krieltjes met kip, uitjes, peterselie en kruidenboter

  • Gekruide drumstick (warm of koud)

  • Gehaktballetjes in tomatensaus

  • Cherrytomaatjes mix met basilicum en mini mozzarella bolletjes

  • American coleslaw met appeltjes en rozijntjes (vega)

  • Wrap rolletjes beenham en bieslook roomkaas

  • Krab tomaat salade met eitjes en whiskey cocktail saus

  • Couscous salade tomaat, feta en Marokkaanse kruiden

  • Pompoensoep (vega)

  • Champignonsoep

  • Courgettesoep 

  • Broccolisoep met spekjes

  • Groentesoep

  • Tomatensoep

  • Kippensoep

  • Minestronesoep

  • ​

  • Gerechten á € 4,50 per stuk

  • Belgisch charcuterie plateau met fijne vleeswaren, paté, peertjes en uiencompote

  • Zeeuwse carpaccio van blauw witrun met Zeeuwse spekrolletjes en honingmosterddressing

  • Pulled pork-mini broodjes

  • Gemarineerde spareribs

  • Tonijn Carpaccio

  • Meloen salade met parmaham

  • Scampi spiesjes met tuinkruiden en aioli

  • Gerookte zalmplakjes schotel

  • Pasta pesto gegrilde groenten

  • Varkensrollade plakken in bourgondische cognac roomsaus

  • Indische kipsaté in satésaus met nasi

  • Penne gorgonzola, met gorgonzola roomsaus

  • Lamskebab

  • Thaise Tom Ka Kai Soep

  • Beenhamplakjes met honingmosterd dressing, pijnboompitten en gegrilde aspergetoppen

  • Indische nasi

  • ​

  • Gerechten á € 5,50 per stuk.

  • Noordzeeschotel met o.a. vissalade, gerookte makreel en nog 3 andere vishapjes van het seizoen

  • Wildstoof met boschampigons

  • Warme rosbief met porto saus

  • Provençaals vispannetje met witte wijn

  • Zeeuwse lamsstoof schotel met Marckensteijn bier

  • Boeuf bourguignon schotel

  • Vlaamse stoverij schotel

  • Balkan schotel van kipfilet in balkansaus met spekreepjes, ui en geroosterde paprika

  • Kabeljauw in romige wittewijnsaus met dragon

3. Brood

Gerechten á € 4,50 per stuk

  • Belgisch charcuterie plateau met fijne vleeswaren, paté, peertjes en uiencompote

  • Zeeuwse carpaccio van blauw witrun met Zeeuwse spekrolletjes en honingmosterddressing

  • Pulled pork-mini broodjes

  • Gemarineerde spareribs

  • Tonijn Carpaccio

  • Meloen salade met parmaham

  • Scampi spiesjes met tuinkruiden en aioli

  • Gerookte zalmplakjes schotel

  • Pasta pesto gegrilde groenten

  • Varkensrollade plakken in bourgondische cognac roomsaus

  • Indische kipsaté in satésaus met nasi

  • Penne gorgonzola, met gorgonzola roomsaus

  • Lamskebab

  • Thaise Tom Ka Kai Soep

  • Beenhamplakjes met honingmosterd dressing, pijnboompitten en gegrilde aspergetoppen

  • Indische nasi

  •  

  • Gerechten á € 5,50 per stuk.

  • Noordzeeschotel met o.a. vissalade, gerookte makreel en nog 3 andere vishapjes van het seizoen

  • Wildstoof met boschampigons

  • Warme rosbief met porto saus

  • Provençaals vispannetje met witte wijn

  • Zeeuwse lamsstoof schotel met Marckensteijn bier

  • Boeuf bourguignon schotel

  • Vlaamse stoverij schotel

  • Balkan schotel van kipfilet in balkansaus met spekreepjes, ui en geroosterde paprika

  • Kabeljauw in romige wittewijnsaus met dragon

bottom of page