& borrelen
HAPJES
Buffetten
Stel zelf uw buffet samen naar uw gewenste smaak en budget. Kies uit de verschillende vis, vlees en vegetarische keuzes minimaal 3 gerechten om zo uw buffet compleet te maken. Bestellen kunt u vanaf 15 personen.
1. Salades
Kies uw saladepakket.
€ 12,50 per persoon.
Per bestelling kan er één saladepakket gekozen worden.
-
Zeeuws buffet
-
Eigengemaakt huzarenschotel met eitje
-
Salade van tomaatjes, komkommer, uitjes en rode wijn vinaigrette
-
Zeeuws carpaccio van blauw witrund met Zeeuwse spekrolletjes en honingmosterdressing
-
Quiche met spekjes, prei, ei en boerenkaas
-
​
-
Mediterraans buffet
-
Pastasalade met olijfjes, tuinkruiden, paprika en chorizoreepjes
-
Couscous salade met tomaat, feta, bosui, Marokkaanse kruiden
-
Komkommer zoet/zuur
-
Meloensalade met parmaham
-
​
-
Wat de wind bracht
-
Belgische charcuterie plateau met fijne vleeswaren en paté, afgemaakt met peertjes en uiencompote
-
Salademelange met tomaat, komkommer, feta en croutons
-
Eigengemaakte huzarenschotel met eitje
2. Gerechten
Kies vervolgens minimaal 3 gerechten uit onderstaande aanvullingen om uw buffet compleet te maken.
Gerechten á € 3,50 per stuk
-
Bospaddestoelen ragout (vega)
-
Salade nicoise
-
Warme aardappelgratin
-
Warme bourguignon krieltjes met kip, uitjes, peterselie en kruidenboter
-
Gekruide drumstick (warm of koud)
-
Gehaktballetjes in tomatensaus
-
Cherrytomaatjes mix met basilicum en mini mozzarella bolletjes
-
American coleslaw met appeltjes en rozijntjes (vega)
-
Wrap rolletjes beenham en bieslook roomkaas
-
Krab tomaat salade met eitjes en whiskey cocktail saus
-
Couscous salade tomaat, feta en Marokkaanse kruiden
-
Pompoensoep (vega)
-
Champignonsoep
-
Courgettesoep
-
Broccolisoep met spekjes
-
Groentesoep
-
Tomatensoep
-
Kippensoep
-
Minestronesoep
-
​
-
Gerechten á € 4,50 per stuk
-
Belgisch charcuterie plateau met fijne vleeswaren, paté, peertjes en uiencompote
-
Zeeuwse carpaccio van blauw witrun met Zeeuwse spekrolletjes en honingmosterddressing
-
Pulled pork-mini broodjes
-
Gemarineerde spareribs
-
Tonijn Carpaccio
-
Meloen salade met parmaham
-
Scampi spiesjes met tuinkruiden en aioli
-
Gerookte zalmplakjes schotel
-
Pasta pesto gegrilde groenten
-
Varkensrollade plakken in bourgondische cognac roomsaus
-
Indische kipsaté in satésaus met nasi
-
Penne gorgonzola, met gorgonzola roomsaus
-
Lamskebab
-
Thaise Tom Ka Kai Soep
-
Beenhamplakjes met honingmosterd dressing, pijnboompitten en gegrilde aspergetoppen
-
Indische nasi
-
​
-
Gerechten á € 5,50 per stuk.
-
Noordzeeschotel met o.a. vissalade, gerookte makreel en nog 3 andere vishapjes van het seizoen
-
Wildstoof met boschampigons
-
Warme rosbief met porto saus
-
Provençaals vispannetje met witte wijn
-
Zeeuwse lamsstoof schotel met Marckensteijn bier
-
Boeuf bourguignon schotel
-
Vlaamse stoverij schotel
-
Balkan schotel van kipfilet in balkansaus met spekreepjes, ui en geroosterde paprika
-
Kabeljauw in romige wittewijnsaus met dragon
3. Brood
Gerechten á € 4,50 per stuk
-
Belgisch charcuterie plateau met fijne vleeswaren, paté, peertjes en uiencompote
-
Zeeuwse carpaccio van blauw witrun met Zeeuwse spekrolletjes en honingmosterddressing
-
Pulled pork-mini broodjes
-
Gemarineerde spareribs
-
Tonijn Carpaccio
-
Meloen salade met parmaham
-
Scampi spiesjes met tuinkruiden en aioli
-
Gerookte zalmplakjes schotel
-
Pasta pesto gegrilde groenten
-
Varkensrollade plakken in bourgondische cognac roomsaus
-
Indische kipsaté in satésaus met nasi
-
Penne gorgonzola, met gorgonzola roomsaus
-
Lamskebab
-
Thaise Tom Ka Kai Soep
-
Beenhamplakjes met honingmosterd dressing, pijnboompitten en gegrilde aspergetoppen
-
Indische nasi
-
-
Gerechten á € 5,50 per stuk.
-
Noordzeeschotel met o.a. vissalade, gerookte makreel en nog 3 andere vishapjes van het seizoen
-
Wildstoof met boschampigons
-
Warme rosbief met porto saus
-
Provençaals vispannetje met witte wijn
-
Zeeuwse lamsstoof schotel met Marckensteijn bier
-
Boeuf bourguignon schotel
-
Vlaamse stoverij schotel
-
Balkan schotel van kipfilet in balkansaus met spekreepjes, ui en geroosterde paprika
-
Kabeljauw in romige wittewijnsaus met dragon